Pretul certificatului digital calificat de semnatura electronica extinsa

Semnatura electronica extinsa ofera valoare legala documentelor in format electronic, si permite transmiterea lor online in conditii de siguranta catre institutii publice sau catre partenerii de afaceri.

In prezent, pe baza unui certificat digital calificat pot fi transmise online documentele catre un numar de noua institutii. Certificatul poate fi cumparat de la unul dintre cei cinci furnizori acreditati de servicii de certificare – certSIGN, DigiSign, Trans Sped, Alfasign si Certdigital – la urmatoarele preturi:

– certSIGN – pret 47 de euro fara TVA. Pachetul contine toate elementele necesare crearii semnaturii electronice, include serviciul de marcare temporala si este livrat gratis prin curier rapid oriunde in tara

certSIGN ofera de asemenea un pachet special de beneficii format din vouchere pentru produse financiar-contabile, acces la aplicatia legislativa SuperLege si serviciul de arhivare electronica a declaratiilor fiscale depuse online.

– DigiSign – 47 de euro fara TVA – pachetul contine toate elementele necesare crearii semnaturii electronice.

– Trans Sped – 54 de euro fara TVA – pachetul contine toate elementele necesare crearii semnaturii electronice.

– Alfasign – 47 de euro fara TVA – pachetul contine toate elementele necesare crearii semnaturii electronice.

– Certdigital – 46 de euro fara TVA – pachetul contine toate elementele necesare crearii semnaturii electronice.

Documentele necesare pentru obtinerea certificatului digital calificat pot fi depuse personal sau transmise prin posta ori curier la sediul furnizorului. Daca ele sunt transmise prin posta/curier, la setul de documente trebuie adaugata si o declaratie de acceptanta autentificata notarial, care adauga un cost suplimentar de aproximativ 10 euro la cel al certificatului.

certSIGN, DigiSign si Trans Sped au incheiat parteneriate cu diferite banci pentru facilitarea obtinerii certificatului digital calificat.

certSIGN are cea mai mare retea de distributie, avand parteneriate pentru distribuirea certificatelor digitale incheiate cu BRD, Alfabank, Raiffeisen Bank si OTP Bank. In prezent, certSIGN are peste 300 de reprezentanti la nivel national la care pot fi depuse documentele necesare obtinerii certificatelor digitale.

Lasă un răspuns